ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

How it All Started


Με γνώμονα την ποιότητα και οδηγό την 20ετή μας εμπειρία συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τη Νόρσταρ στο πλαίσιο ενός στρατηγικού σχεδιασμού μακράς πνοής, στοχεύοντας πάντα στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών. Επενδύουμε συστηματικά στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων συνεργασίας, στην αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και στην ισχυροποίηση της θέσης μας στην παγκόσμια αγορά, προς όφελος της εξυπηρέτησης και της ταξιδιωτικής εμπειρίας των πελατών μας..

Μάχη Γαβαλά CEO NORSTAR S.A.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Norstar Α.Ε., κορυφαία εταιρεία Destination Management στην Ελλάδα, εξειδικεύεται από το 1997 στο σχεδιασμό και την παροχή καινοτόμων επαγγελματικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Επενδύοντας στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και αναπτύσσοντας ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, η Norstar παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Σε συνεργασία με την μητρική της εταιρεία Nascotours A.E. που ιδρύθηκε το 1948 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες στην Αίγυπτο, η Norstar εξελίσσεται συνεχώς και ισχυροποιεί τη διεθνή της παρουσία.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η άρτια οργάνωση και υποδομή, η υψηλή κατάρτιση του προσωπικού, η ποιότητα των προμηθευτών, η ευελιξία και η συνεχής επένδυση σε νέες τεχνολογίες καθιέρωσαν τη Norstar ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο του επαγγελματικού τουρισμού.

Latest Events

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Our people, our associates and our certified suppliers all over the world, are distinguished for their high level of expertise, their unrivalled reliability and their long-standing experience.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Δίνουμε έμφαση σε κάθε πτυχή της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας και σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας.

ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ

ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ

Οι άνθρωποι μας, οι συνεργάτες μας και οι πιστοποιημένοι προμηθευτές μας ανα τον κόσμο διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία, ασυναγώνιστη αξιοπιστία και μακροχρόνια εμπειρία.
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Διατηρούμε ένα σταθερό πελατολόγιο, που αναπτύσσεται συνεχώς μέσω της δημιουργίας ισχυρών δεσμών συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

H Norstar είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού IATA, ενώ έχει βραβευθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης της Ποιότητας (EFQM) με το πιστοποιητικό Δέσμευσης στην Επιχειρηματική Αριστεία.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Machi Gavalas
Machi GavalasManaging Director
Manos Karamolegos
Manos KaramolegosTravelling Consultant
Evangelia Samoili
Evangelia SamoiliMeetings-Incentives-Events Manager

Φωτογραφίες

Search